Τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση delicatessen αλιευμάτων στην ελληνική αγορά. Οι πελάτες αναζητούν, όλο και περισσότερο, εξειδικευμένα προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές σε ποιότητα και φρεσκάδα.

Η Nordic Light δημιουργήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της αγοράς σε gourmet θαλασσινά προϊόντα, για να καλύψει αυτές τις ανάγκες προμηθεύοντας αυθεντικά gourmet προϊόντα κατευθείαν από τους θαλασσινούς αγρούς.

Η εταιρεία, μέσα από στρατηγικές Συνεργασίες, εισάγει απ’ όλο τον κόσμο ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η θάλασσα: Αχινούς, Βασιλικά Χτένια, Καραβίδες, Στρείδια, Πόδια Βασιλικών Καβουριών, Σολομούς κ.α.

Συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση στην αγορά των θαλασσινών και αλιευμάτων που ξεκινά από το 1923 η Nordic Light εγγυάται την κάλυψη κάθε γαστρονομικής προσδοκίας.

Η αποκλειστική συνεργασία με τη LochFyne διασφαλίζει μια μεγάλη γκάμα καπνιστών σολομών εξαιρετικής ποιότητας, Ελευθέρας βοσκής, freedom food, με μοναδικής επεξεργασίας καπνίσματος και γεύσης.

Προϊόντα βραβευμένα για την ποιότητά τους.

Premium fish & seafood 
για horeca | deli | fish corner

Η LochFyne παράγει μια σειρά από premium gourmet προϊόντα της θάλασσας με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της υψηλής γαστρονομίας καθώς και τα ειδικά σημεία πώλησης των super market όπως deli counter και fresh fish corners.

Όλα τα προϊόντα, φρέσκα και καπνιστά, ξεχωρίζουν για την ποιότητα, φρεσκάδα και γεύση τους.

Προϊόντα καπνιστού σολομού
σε συσκευασίες retail

Η LochFyne παράγει μια σειρά από μοναδικά στον κόσμο και πολυβραβευμένα προϊόντα σολομού σε premium συσκευασίες shelf-service για το κανάλι του retail.

Όλα ξεκινούν από τον παγκοσμίου φήμης για την ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Σκωτσέζικου σολομού. Η LochFyne επεξεργάζεται με εξειδικευμένες παραγωγικές μεθόδους και τεχνογνωσία την ιδιαίτερη αυτή α’ ύλη προσδίδοντάς της μεγάλη αξία και ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά.